Beni Tanıyın

5 Temmuz 1991 Ankara doğumlu Lise eğitimini Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde, üniversiteyi ise Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlamıştır. 2015-2016 yılları arasında İstanbul’da acil hekimliği yapmıştır. 2016-2021 yılları arasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ihtisasını tamamlayarak uzman olmuştur. 2021 yılından beri Osmaniyede çalışmış olup, şu anda Osmaniye Özel Yeni Hayat hastanesinde hizmet vermektedir. Eğitimi süresince mikrocerrahi uygulamaları, medikal estetik uygulamaları, burun ve yüz estetiği uygulamaları, meme ve vücut estetiği uygulamaları ile ilgili birçok toplantı, kurs ve kongreye katılmış olup özellikle rinoplasti konusunda türkiyenin en iyi cerrahlarından birebir eğitim almıştır. Ayrıca henüz asistanken Avrupa Board sınavlarına girip kazanmış ve şu anda hem Avrupa hem Türkiye Board sertifikalarına sahiptir.

gizemturk

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi İhtisas

5/5

Op. Dr. Gizem Türk

Our Commitment is a Satisfied Customer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam nec lobortis diam. Pellentesque nec enim ipsum. Fusce ex nisi, efficitur vel odio eu, egestas mattis .

Phone icon
Canlı Destek
WhatsApp icon